Céges áram árak és tarifadíjak

céges energia, tarifadíjak, céges áram díjak, kkv energia árak
céges energia, tarifadíjak, céges áram díjak, kkv energia árak

Szeretné csökkenteni céges kiadásait? Ismerje meg vállalati ügyfeleinknek biztosított tarifáinkat vagy adja meg fogyasztási adatait és kollégáink személyre szabott ajánlatot készítenek vállalkozása számára, mellyel jelentős megtakarításokat érhet el.

E.ON
Szimpla
E.ON
Mix
E.ON
Medium
Profilos elszámolású (240 amper vagy az alatti csatlakozási teljesítményű),
távmérővel nem rendelkező felhasználási hely és
kisfeszültségű vételezés esetén.
Távmért elszámolású, 240 amper (49,68 kW) vagy a feletti csatlakozási (lekötött) teljesítményű.
Kisfeszültségen vételezők számára.
Középfeszültségen vételezők számára.
Áramdíj 1000 kWh-ig99.000 Ft/év99.000 Ft/év199.000 Ft/év
Áramdíj 1000 kWh-t meghaladó fogyasztása53,76 Ft/kWhcsúcsidőszakban mindennapszaki mérőponton:
57,36 Ft/kWh

völgyidőszakban mindennapszaki mérőponton:
34,56 Ft/kWh

vezérelt, különmért mérőponton:
39,36 Ft/kWh
csúcsidőszakban mindennapszaki mérőponton:
51,12 Ft/kW

völgyidőszakban mindennapszaki mérőponton:
27,48 Ft/kWh
Meddő energia díj3,60 Ft/kVarh3,60 Ft/kVarh2,54 Ft/kVarh
Ha érdeklik a részletek, kattintson ide: RészletekHa érdeklik a részletek, kattintson ide: RészletekHa érdeklik a részletek, kattintson ide: Részletek

Több zónaidős és rugalmas árszabás

Társaságunk az E.ON Non-stop tarifával történő szerződéskötéssel több zónaidős és rugalmas árszabás igénybevételének lehetőségét biztosítja felhasználói számára. Az E.ON Non-stop tarifával kötött villamosenergia-vásárlási szerződés határozatlan szerződéses időszakra szóló, négy zónaidős elszámolású szerződéstípus, ahol minden egyes zónaidőre különböző árszabás vonatkozik.

A zónaidők az alábbiak szerint alakulnak:

 E.ON Non-stop
Áramdíj zóna 1hétfő-péntek: 6.00-22.0047,76 Ft/kWh
Áramdíj zóna 2szombat: 6.00-22.0028,56 Ft/kWh
Áramdíj zóna 3hétfő-szombat: 22.00-24.00 és 0.00-6.0023,76 Ft/kWh
Áramdíj zóna 4vasárnap: 0.00-24.00.11,76 Ft/kWh

A szerződéshez összegarányos vagy fogyasztásarányos kedvezmény (bonusz) elszámolás is tartozhat. 

Az E.ON Non-stop tarifa igénybevételével kapcsolatban kockázati tényezők nem jelentkeznek. A négy különböző árszabás a felhasználói részről nehezebbé teheti ugyan az elszámolás átláthatóságát, de egyúttal ez adja a tarifa rugalmassági előnyét.

Az E.ON Non-stop tarifa igénybevétele nem jár közvetlen költségviseléssel a felhasználók számára. Költségek közvetett módon abban az esetben jelentkezhetnek, ha távlehívható fogyasztásmérő felszerelése szükséges a felhasználási helyen.

A tarifa távlehívható, negyedórás mérésre alkalmas fogyasztásmérővel vehető igénybe, így amennyiben a felhasználási helyen nem található távlehívható fogyasztásmérő, akkor a felhasználónak igényelnie kell a felhasználási helye szerint illetékes hálózati engedélyesnél távlehívható fogyasztásmérő feleszerelését.

A távlehívható fogyasztásmérőről, továbbá az adatforgalom biztosításához szükséges modemről, elszámolást szolgáló áramkorlátozó és időprogram kapcsoló készülékekről, azok felszereléséről és karbantartásáról a hálózati engedélyes saját költségén gondoskodik.

Amennyiben a fogyasztásmérő berendezés elhelyezésére szolgáló mérőhely átépítése is szükséges, azt a felhasználó saját költségén alakítja ki. A távlehívható fogyasztásmérővel kapcsolatos további információk az illetékes elosztói engedélyesnél érhetők el.